Yemekhane Rezervasyon Sistemi Yeni Uygulamalar

Üniversitemiz personeli ve öğrencilerimize yemekhanelerimizde daha kaliteli hizmet sunabilmek için, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının ortaklaşa geliştirdiği “Yemek Rezervasyon Sistemi” ne yeni uygulamalar eklenmiştir.

Bu eklenen yeni uygulamalar ile birlikte; günün menüsü bir bütün olarak, menünün içeriği ise çeşit esaslı olmak üzere ayrı ayrı, puanlama yöntemi ile yemek hizmeti verilen günlerde saat 13:00 den sonra değerlendirilebilmektedir. Ayrıca yazılımın içerisinde bulunan “Öneri ve Şikayetleriniz” kısmından istenilen gün ve saatte, yemekhanelerimizle ilgili her türlü talebinizi bizlere iletebilirsiniz. Bu öneri ve şikayetlere konunun muhatapları tarafından en kısa süre içerisinde (başvuru sahibinin e-posta adresine) cevap verilecektir.