Tasarım MYO’dan Çocuklara Bir Hediye Daha

Tasarım MYO’dan Çocuklara Bir Hediye Daha 05

Tasarım MYO öğrencileri Amasya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda çocuklar için ayrılan bir alanın bütün duvarlarını çeşitli figürler ve çocuk karakterleri ile boyayarak bir oyun alanı oluşturdular.

Tasarım MYO’dan Çocuklara Bir Hediye Daha 06

Tasarım MYO’dan Çocuklara Bir Hediye Daha 07

Amasya Belediyesi iş birliği ile oluşturulan oyun parkının açılışına Rektörümüz Prof. Dr. Metin Orbay, Amasya Cumhuriyet Başsavcısı Erol Çelik, Kurum Müdürü Aydın Çeliker, Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Burak Eryılmaz, ilgili akademisyenler ve projede görevli öğrenciler katıldı. Açılışın ardından Cumhuriyet Başsavcısı ve Rektörümüz tarafından çalışmada emeği geçenlere plaket ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

Tasarım MYO’dan Çocuklara Bir Hediye Daha 01

Tasarım MYO’dan Çocuklara Bir Hediye Daha 02

Tasarım MYO’dan Çocuklara Bir Hediye Daha 04

Tasarım MYO’dan Çocuklara Bir Hediye Daha 03

Tasarım MYO öğrencileri daha önce de bir köy okulunun duvarlarını boyayıp, Göçmen Bürosunda mülteci çocuklar için bir oyun alanı da oluşturmuşlardı.