Semazenler Eşliğinde Mevlana’yı Anma Programı

Üniversitemiz Mutfak Sanatları Kulübü tarafından Mevlana’yı Anma Programı düzenlendi. Programda Amasyalı Şair, Yazar ve Şiir Yorumcusu Kasım Alper Özdemir Mevlana’nın öğretilerine uygun insan sevgisi ve hoşgörü temalı şiirlerini semazenler eşliğinde okudu. Programda ayrıca Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Milli Güreşçimiz Mahmut Demir ve öğrencilerimiz, Özdemir’in Aşk adlı şiir kitabından bazı şiirleri okudular.

p 1

Milli Hakimiyet Yerleşkesi Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kemal Polat, Sosyal Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Cengiz Yıldırım, personelimiz, öğrencilerimiz ve Amasyalı vatandaşlar katıldı.

m 2

Renkli görüntülerin oluştuğu program bol bol alkış aldı. Özdemir program sonunda okurları için kitaplarını da imzaladı. Sosyal Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Cengiz Yıldırım katkılarından dolayı Kasım Alper Özdemir’e teşekkür ederek fidan dikme sertifikası takdim etti.

m 3a