Sektör Dil Bilen ve İşe İstekli Personel İstiyor

Dış Ticaret Kariyer Kulübünün organize etiği programda online alışveriş sitesi n11.com E-Ticaret Eğitmeni Aykut Baskın ve Satış Uzmanı Mertcan Civil öğrencilerimizle bir araya gelerek öğrencilik yılları ve iş hayatına dair izlenim ve deneyimlerini paylaştılar. Teknoloji Fakültesi konferans salonunda yoğun bir öğrenci katılımıyla gerçekleşen programda sektörde iş ve staj imkanları, elektronik ve dijital pazarlama, sosyal medyaya ilişkin konular öğrencilerin de soru ve görüşleri eşliğinde tartışıldı.

Sektör Dil Bilen ve İşe İstekli Personel İstiyor 01

Sektörün beklentisinin işe isteklilik ve dil bilmekle alakalı olduğunu kaydeden konuşmacılar; büyük firmaların yeni mezunlarla çalışmak istediklerini söyleyerek gençlerden bir an önce dil problemini çözmelerini istediler.

Sektör Dil Bilen ve İşe İstekli Personel İstiyor 02

Sektör Dil Bilen ve İşe İstekli Personel İstiyor 03