Rengarenk Kuş Evleri Sahiplerini Ağırlıyor

Eğitim Fakültesi öğrencilerimiz, toplumsal farkındalık çalışmalarının yapıldığı Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında daha önce boyadıkları kuş evlerini üniversitemiz içerisinde bulunan ağaçlara yerleştirdiler. Kuş evlerinin ağaçlara asılması işlemini ise Dağcılık Kulübüne üye öğrencilerimiz güvenlik tedbirlerini alarak yaptılar.

Rengarenk Kuş Evleri Sahiplerini Ağırlıyor 01

Kuş evlerinin rengarenk boyanmasına katkı sağlayan Gazi Ortaokulu ve Hikmet Develi Anaokulu öğrencilerinin de katıldığı kuş evlerinin asılması etkinliğine Rektörümüz Prof. Dr. Metin Orbay, Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Kandemir, Ders Danışmanı Öğretim Görevlisi Resul Köseoğlu personelimiz de katılarak gençlere destek oldular.

Rengarenk Kuş Evleri Sahiplerini Ağırlıyor 02

Kuşların barınabileceği, yavrularını daha güvenli büyütebileceği kuş evlerini hazırlayan öğrencileri kutlayan Rektörümüz Prof. Dr. Metin Orbay; öğretmen adaylarının her konuda topluma örnek olması gerektiğini belirtti. Gençlerin bu etkinlikle paylaşma, iş birliği yapma, hayvanları sevme ve koruma bilinci kazandıklarını ifade etti.

Rengarenk Kuş Evleri Sahiplerini Ağırlıyor 03

Ağaçlara asılan rengarenk kuş evleri ise çok geçmeden sahiplerini ağırlamaya başladı.

Rengarenk Kuş Evleri Sahiplerini Ağırlıyor 04