Rektörümüz AA’nın Yılın Fotoğrafları Oylamasına Katıldı

AMASYA (AA)- Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak, üç fotoğraf için oy kullandı.

Rektörümüz AA’nın Yılın Fotoğrafları Yarışmasına Katıldı 01

Oylama hakkında bilgi alan Orbay, "haber" kategorisinde Özkan Bilgin'in "Mehmetçikten İlk İftar", "yaşam" kategorisinde Ömer Ürer'in "Hüzünlü Güz Vedası", "spor" kategorisinde de Ali İhsan Öztürk'ün "Atlı Savaş Oyunu" adlı fotoğraflarına oy verdi.

Rektör Orbay, Anadolu Ajansının her yıl ülke ve dünya gündemine damga vuran, çeşitli coğrafyalarda çekilmiş fotoğrafları vatandaşlarla buluşturduğuna işaret etti.

Bu yıl çekilen fotoğrafların da ülke ve dünya gündemine damga vurduğunu dile getiren Orbay, "Anadolu Ajansının yarışmaya katılan fotoğraflarının her birinin bir hikayesi bulunuyor. Fotoğrafların her birinde emek ve hepsinin arkasında bir yaşam, başarı ve hikâye var. Her zaman milletin sesi olan AA çalışanlarını tebrik ediyorum." dedi.

Rektörümüz AA’nın Yılın Fotoğrafları Yarışmasına Katıldı 02

Mehmetçikten İlk İftar