Kulüplerimizin Tek Karar Vericileri Öğrencilerimizdir!

Üniversitemiz öğrencilerinin ilgi ve yeteneklerine göre sanatsal ve kültürel çalışma yapmak amacıyla oluşturdukları kulüplerin mezun durumdaki başkanlarına ve öğrenci konseyi temsilcilerine Rektörümüz Prof. Dr. Metin Orbay'ın da katıldığı bir toplantıda teşekkür belgeleri verildi.

kulüp 1

Öğrenci kulüpleri ve öğrenci konseyi temsilcilerinin de katkılarıyla üniversite çatısı altında pek çok etkinlik düzenlendiğini kaydeden Orbay; her akademik yılın başında kulüp başkanları ve akademik danışmanlarıyla toplantı yapıldığını söyledi. Bu toplantılarda eksikliklerin tespit edilerek her yıl çıtayı daha da yukarı taşıdıklarını kaydeden Orbay; sene sonunda yapılan toplantıda ise durum değerlendirmesi yapıldığını belirtti.

kulüpler 2

Öğrencilerin kulüp çalışmalarıyla farklı kültür, anlayış ve bakış açılarına sahip bireylere dönüştüğünü kaydeden Orbay; ‘Bir akademik danışmanla kurulan kulüplerimizin karar vericileri öğrencilerimiz ve gençlerimizdir.Üniversite yönetimi olarak bizlerin yaptığı tek şey gençlerimizden gelen heves ve enerjiyle onlara deneyim ve öğrenme fırsatları sunmaktır. Bu deneyimi yaşayan kulüp başkanı ve öğrenci temsilcisi arkadaşlarımızı bir bölümünü şu günlerde mezun ediyoruz. Kulüp faaliyetleri içerisinde olan arkadaşlarımız iş hayatına atıldıklarında mesleklerini daha iyi yapacaklarına inanıyorum; zira toplum karşısında konuşmak, organizasyon yapmak, bir işi kotarmak kolay değildir. Sizler kulüp faaliyetleri içerisinde bunları en iyi şekilde yapma çabası içinde oldunuz. Hepinize teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşantınızda başarılar diliyorum. Ayrıca sizlerle çalışan akademik danışmanlarımıza da teşekkür ediyorum.’’ dedi. Toplantı sonunda öğrencilerimiz hatıra fotoğrafı çektirdiler.

kulüpler 6

kulüpler 3