Kongre Katılımları

Kongre Katılımları 01

Kıbrıs’ta düzenlenen ‘The 4 th Internatıonal Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus’ isimli sempozyuma Öğr. Gör. Sultan Acun ‘Utılısatıon of Patato Flour for Tarhana Chıps Production ve Qualıty Evaluatıon of Whole Wheat Flour Phyllo (Yufka) Flakes with Poppy, Chıa, Quınoa and Flax Seeds’ ve Öğr. Gör. Fadime Seyrekoğlu ‘The Use of St. Johns wort (Hyperıcum perforatum ) ın the Productıon of Ayran and Determınatıon of the Changes Durıng The Storage’ isimli sözlü bildirileriyle ve posterleriyle katıldılar.

***

Van’da düzenlenen ‘International Agricultural Science Congress’ isimli kongreye Öğr. Gör. Sultan Acun ‘‘A Study on Some Quality Attributes of Turkish Flat Bread (Bazlama) Supplemented with Pekmez (Beet Molasses)” ve Öğr. Gör. Fadime Seyrekoğlu ‘The Use of Encapsulated of Hypericum perforatum (St. Johns wort ) Extract In Productıon Of Ayran’ isimli sözlü bildirileriyle ve posterleriyle katıldılar.


***

Antalya’da düzenlenen ‘The 4 nd Internatıonal Mediterranean Symposium on Medicinal and Aromatic Plants’ isimli sempozyuma Dr. Öğretim Üyesi Beril Kocaman ve Öğr. Gör. Ebru Batı Ay ‘Galantamıne and Lycorıne Contents and Antıoxıdant Actıvıes of the Turkısh Gıant Snowdrop’ isimli sözlü bildirileriyle ve posterleriyle katıldılar.


***

Ankara’da düzenlenen ‘Internatıonal Eurasıan Conference on Bıologıcal and Chemıcal Scıences’ isimli konferansa Öğr. Gör. Ebru Batı Ay ‘Biomass yield and secondary metabolites production in callus culture of Echinacea angustifolia D.C. treated with yeast and chitosan’ isimli sözlü bildirisi ile katıldı.


***

Phuket Tayland’da düzenlenen ‘2nd RMP Internatıonal Conference on Scıence , Technology and Engıneering ( Rıcste 2018)’ isimli konferansa Dr. Öğr. Üyesi Ferda Eser ‘Total Phenolic Contents and Antioxidant Activities of Different Herbal Tea Extracts from Turkey’ isimli sözlü bildirisiyle katıldı.

 

Amasya Üniversitesi

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü