Kalite Kurulundan Eğiticilerin Eğitimi Programı

Üniversitemiz Kalite Kurulu tarafından, akademik ve idari personele yönelik ‘Eğiticilerin Eğitimi’ sloganıyla hazırlanan "Hizmetiçi Eğitim Programı" sürüyor.

Program kapsamında İletişim, Girişimcilik, Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme, TPAB Modeli ve Eğitim Teknolojileri eğitimleri veriliyor. Katılımcılar eğitim sonrasında dağıtılan anketlere katılarak geri bildirimde de bulunabiliyorlar. Hizmet içi eğitim programı ilçelerimizden gelen personelin katılımıyla 6 Eylül’de son bulacak.

Kalite Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Telhat Özdoğan, eğitim ve yönetimde Yükseköğretim Kalite Kurulunun belirlediği standartlara ulaşılması için akademik ve idari personelin hizmetiçi eğitiminin önemli olduğunu ve personelden gelecek geri bildirimlerin titizlikle değerlendirileceğini kaydetti.

kurul3