İlahiyat Lisans Tamamlama Programına YÖK’ten Onay

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesinde (İLİTAM) İlahiyat Lisans Tamamlama Programı açılması ve 250 öğrencinin programa kayıt yaptırabilmesi YÖK tarafından onaylandı.

İLİTAM programıyla ön lisans derecesine sahip öğrenciler, uzaktan eğitim imkânlarından yararlanarak lisans diploması sahibi olabilecekler. Programının tüm derslerini başarıyla tamamlayan öğrenciler ‘Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ diploması almaya hak kazanacaklar. İLİTAM uzaktan eğitim programı yarıyıl esasına göre, ön lisans üzerine 4 (dört) yarıyıllık bir lisans tamamlama programı olarak yürütülecektir.

Kurulduğu günden bugüne kadar hızlı bir gelişim süreci geçiren Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde yeni gelen 250 öğrenci ile birlikte yaklaşık 1100 öğrenci öğrenim görecektir.

külliye

külliye 2

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Külliyesi çalışmaları son hızıyla devam ediyor

İlgili Haber:

YKS Tercih Dönemi Başladı