Gençlerden O Köy Bizim Köyümüz Projesi

Merzifon Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından ‘O Köy Bizim Köyümüz’ sloganıyla köy öğrencilerine temel ihtiyaç yardımında bulunuldu.  Gençlerin kendi imkânlarıyla temin ettikleri giysi, kırtasiye, oyuncak, ayakkabı ve eğitim malzemelerini Merzifon’a bağlı Akören Köyü İlköğretim Okuluna teslim edildi.

Gençlerden O Köy Bizim Köyümüz Projesi 01

Proje ile ilgili açıklamada bulunan Merzifon Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Arif Gök, bu tür projelerin her zaman destekçisi olduklarını belirterek ‘’Çocuklarımız bizim geleceğimiz, özellikle ilkokulda atılan temeller çocuklarımızın ileriki hayatlarında çok etkili oluyor. Bizde çocuklarımızın sevincine ortak oluyoruz. Bizi destekleyen Merzifon esnafına, Rektörümüze çok teşekkür ederim.’’ dedi.

Gençlerden O Köy Bizim Köyümüz Projesi 02

Proje Koordinatörü Öğretim Görevlisi Muhammet Emin Aykut, Milli Eğitim ve belediye ile iletişime geçip ihtiyaç sahibi okulu tespit ettiklerini ifade ederek, ‘’Köy okulunun fiziki ihtiyaçlarının yanında çocukların, motivasyonlarını ve hedeflerini geliştirmeyi amaçlıyoruz. Üniversitemiz öğrencileriyle ilkokul öğrencilerini buluşturarak bir kampüs köy ortamı oluşturmayı hedefliyoruz.’’ cümlelerini kaydetti.