Erasmus+ K107 Projesi Kapsamında Ziyaret

İran Tahran Üniversitesi, Irak Selahaddin Üniversitesi ve Rusya Dostoevsky Omsk Devlet Üniversitesinden uluslararası bir ekip üniversitemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Rektörümüz Prof. Dr. Metin Orbay’ı da ziyaret eden ekiple değişim programları, öğrenci hareketliliği gibi konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

era5a

Irak Selahaddin Üniversitesi rektörü ile Tahran Üniversitesi ile Rusya Dostoevsky Omsk Devlet Üniversitesinden akademik personelin katıldığı ziyarette Erasmus+ ve Mevlâna Değişim Programları kapsamında iş birliği yapılması hususunda karar alındı. Ayrıca İran Tahran Üniversitesi ile Mevlâna Değişim protokolü imzalandı. Ziyarette Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kemal Polat, Mevlâna Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Oktay Eser ve Erasmus+ Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Aslıhan Sezgin de bulundu.

era6

era4