Eğitim Fakültesinde Devir Teslim Töreni

Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlker Kösterelioğlu’nun Amasya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanması dolayısıyla bu görevi Doç. Dr. Aslıhan Sezgin’e devretti.

Eğitim Fakültesin’de Devir Teslim Töreni 01

Eğitim Fakültesi Dekanlığında gerçekleşen devir teslim törenine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Telhat Özdoğan, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kandemir, Doç. Dr. İlker Kösterelioğlu, Doç. Dr. Aslıhan Sezgin ve ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Faruk Aylar katıldı.

Görevlerin bir bayrak yarışı olduğunu ifade eden Rektör Yardımcımız Telhat Özdoğan; Amasya İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Doç. Dr. Kösterelioğlu’na üniversitemize yaptığı değerli katkılardan dolayı teşekkür ederek; Kösterelioğlu ve Sezgin’e yeni görevlerinde başarılar diledi.

Eğitim Fakültesin’de Devir Teslim Töreni 02

Eğitim Fakültemizin yarım asra yakın bir geçmişi olduğunu ifade eden Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kandemir; bu süreç içinde fakülteye hizmet eden tüm yöneticileri minnette andıklarını kaydetti. Kandemir; Kösterelioğlu ve Sezgin’e yeni görevlerinde başarılar diledi.