Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’dan Amasya Üniversitesi’ne Ziyaret

01 (4)

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı’yı ziyaret etti. Ziyarete Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Kürkçü, Memur-Sen Amasya İl Temsilcisi Recep Eliaçık, Eğitim-Bir-Sen Amasya Şube Başkanı Kerem Camcı, Eğitim-Bir-Sen Amasya Üniversitesi Temsilcisi Emre Kermen ve Genç Memur-Sen Başkanı Osman Kayhan katıldı.

Hayırlı olsun dileklerini ileten Genel Başkan Yalçın, Eğitim-Bir-Sen’in faaliyetleri ve yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Günün anısına Genel Başkan Yalçın, Rektör Prof. Dr. Süleyman Elmacı’ya hediye takdim etti.

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Elmacı; Nazik ziyaretleri için Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve beraberindeki heyete teşekkür etti.