Bir İftar Yemeğinde Daha Buluştuk

Bir İftar Yemeğinde Daha Buluştuk 01

Üniversitemiz personeli iftar yemeğinde buluştu. Yemek programında personelimiz ve aileleri bir araya geldi. 2017-2018 akademik yılının sonlarına denk gelen iftar yemeğinde bir yılın muhasebesi yapılarak bol bol sohbet edildi.

Bir İftar Yemeğinde Daha Buluştuk 02

Bir İftar Yemeğinde Daha Buluştuk 03

Misafirleriyle tek tek ilgilenen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay; yoğun bir akademik yılı daha geride bırakmak üzere olduğumuzu söyledi. Orbay; ‘’Üniversitemiz gençlerini alanlarında ulusal ve uluslararası düzeyde rekabet edebilen bilgi ve beceri ile donanmış, sosyal, sportif ve kültürel anlamda da donanımlı birer birey olarak yetiştirme gayreti içerisinde olduk. Gençlerimizi üniversitemizden ülkemizin dört bir tarafına, hatta yurtdışında görev alacak şekilde yetkin ve yeterli olarak mezun etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yorgunluğu gidermek, hep birlikte bir olmak için ise içerisinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayında iftar sofrasında bir arada olalım istedik. Gösterdiğiniz yoğun ilgi ve katılıma teşekkür ederim. Bu sofrada edeceğimiz dualar; inşallah başta ailelerimiz olmak üzere, aziz milletimizin ve tüm insanlığın sağlık, huzur ve barışına vesile olur.'' dedi.

Bir İftar Yemeğinde Daha Buluştuk 04

Teknoloji Fakültesi yemekhanesinde gerçekleşen programının organizasyonunda yer alan herkese teşekkür eden Rektörümüz Orbay; aşçılarımız ve servis personelimizle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bir İftar Yemeğinde Daha Buluştuk 05

Sıcak ve samimi paylaşımların gerçekleştiği iftar yemeği çay servisinin ardından son buldu.

İlgili Haber:

Uluslararası Öğrencilerimizle İftar Yemeği