Vali Osman Varol’dan Veda Ziyareti

2 (18)

Valiler Kararnamesiyle Ağrı Valiliğine atanan Amasya Valisi Osman Varol, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı’ya veda ziyaretinde bulundu. Veda ziyaretine Rektör yardımcıları da katıldı.

Ziyarette konuşan Vali Osman Varol, “Görev değişikliklerini bir bayrak yarışı olarak görüyorum. Amasya’da, üniversitemizle beraber güzel ve uyumlu bir çalışma ortamı oluşturduk. Üniversitemizin yarınlarda adından çok söz ettireceğini düşünüyorum.” dedi.

Rektör Elmacı ise şunları kaydetti, “Valimiz Osman Varol’a ilimize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerimizi iletiyor, bundan sonraki çalışma hayatında da başarılar diliyorum.” dedi.

Veda ziyaretinde Rektör Elmacı tarafından, Vali Varol’a Amasyalı Sabuncuoğlu Şerefeddin’in Cerrahiyye-i İlhaniyye adlı tıp kitabı ve Amasya Üniversitesi logolu çini tabak hediye edildi.