Tasarım Öğrencilerinden Yıl Sonu Sergisi

IMG_3162a

Tasarım MYO öğrencileri bir yıl boyunca yaptıkları çalışmalarını sergilediler. Tasarım MYO fuaye alanında gerçekleştirilen 3. Geleneksel Yıl Sonu Sergisinin açılışına Rektörümüz Prof. Dr. Metin Orbay, Vali Yardımcısı Ferhat Burakgazi, il protokolü, Tasarım Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Burak Eryılmaz, diğer yetkililer, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Tasarım MYO öğrencilerinin emeklerinin sonucu serginin ortaya çıktığını belirten Yüksekokul Müdürü Dr. Burak Eryılmaz, öğrencilerine ve personeline teşekkür etti.

IMG_2756

Sergiyi gezen Rektörümüz Orbay; öğrencilerden çalışmaları hakkında bilgi aldı. Öğrenci çalışmalarının çok kıymetli olduğunu dile getiren Orbay; gençleri çalışmalarından dolayı tebrik etti. Basılı, görsel ve dijital ürünlerin yer aldığı sergi Tasarım MYO fuaye alanında ziyaret edilebilir.

IMG_3050

IMG_4694