Prof. Dr. Mehmet Arslan’ı Unutmayacağız

1 (18)

12 Aralık’ta kalp kriz sonrası vefat eden Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesinde görev yapan Prof. Dr. Mehmet Arslan hocamız için Fen-Edebiyat Fakültesi konferans salonunda anma programı gerçekleşti. Programa, Merhum Arslan’ın oğlu Enis Arslan ile yakınları, Amasya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Kürkçü, Akademik Personel ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Program Kurân-ı Kerim okunarak ve Hocamızın meslektaşları ile öğrencilerinin kendisi için hazırladığı özgeçmişinin okunmasıyla başladı. Binlerce öğrenci yetiştirip 43 kitaba imza atan Merhum Prof. Dr. Mehmet Arslan için ailesi, sevenleri, arkadaşları ve öğrencileri “Çok sakin, muhtelif, vakarlı, hakikaten nezih ve asaletli bir insandı.” cümlelerine yer verdiler.