Piyanist Tuluyhan Uğurlu’dan Muhteşem Konser

Amasya Valiliğince düzenlenen bir programla Amasya Tamiminin 100. yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Besteci ve Piyanist Tuluyhan Uğurlu üniversitemiz Kongre ve Kültür Merkezinde müzikseverlerle buluştu. Uğurlu, "Millî Mücadele'nin 100'üncü Yılında Amasya" temalı piyano resitalini Millî Mücadele yıllarını ve kahramanlarını anlatan görsel sunum eşliğinde gerçekleştirdi.

IMG_2931

Milli Hakimiyet Yerleşkesi Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen piyano resitaline İlimiz Valisi Dr. Osman Varol, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Nihat Ergün, Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Rektörümüz Prof. Dr. Metin Orbay’ın yanı sıra, personel ve öğrencilerimiz ile Amasyalı vatandaşlar katıldı.

IMG_2911

Yaklaşık bir saat süren konserinde yoğun ilgiyle karşılaşan Uğurlu, Amasya’yı "ruhu olan bir şehir" diye nitelendirdi. Uğurlu; "Her konserimi mutlaka bir şeye atfediyorum, ithaf ediyorum, bu konserde gösterdiğim eserleri de dünyanın her tarafında bıraktığımız, kaybettiğimiz sonsuzluğa uğurladığımız ölümsüz şehitlerimize atfetmek istiyorum.’’ dedi.

IMG_2998

İlimiz Valisi Dr. Osman Varol ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, program sonunda Piyanist Tuluyhan Uğurlu’ya teşekkür ederek çiçek ve fidan dikme sertifikası takdim ettiler.

IMG_4872

IMG_4877