Orman Bölge Müdürlüğünden “Geleceğe Nefes Ol” Kampanyası İle İlgili Ziyaret

01

“Geleceğe Nefes Ol” kampanyası hakkında bilgi veren Amasya Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri, aynı anda tüm Türkiye’de gerçekleştirilecek olan fidan dikimine 11 Kasım 2019’da saat 11.11’de Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı ve Üniversitemiz öğrencilerini davet etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı; “Geleceğe Nefes Ol” Projesi, yanan ormanlarımız, mümkün olan tüm park, bahçe ve yol kenarlarını ağaçlandırmayı amaçlamaktadır. Özelikle çocuklar ile gençlerimizde önemli bir orman ve çevre bilinci oluşturacağını düşündüğünü söyledi. Rektör Elmacı, yeşilin her tonuyla toprağa hayat, canlılara nefes olacak bu anlamlı çevre seferberliğine öğrenciler ile katılım sağlayacaklarını bildirdi.