Kulüplerimiz Amatör Ruhla Kaliteli İşler Yaptılar

Üniversitemiz öğrencilerinin ilgi ve yeteneklerine göre sanatsal ve kültürel çalışma yapmak amacıyla oluşturdukları kulüplerin mezun durumdaki başkanlarına ve öğrenci konseyi temsilcilerine Rektörümüz Prof. Dr. Metin Orbay'ın da katıldığı bir iftar yemeğinde teşekkür belgeleri verildi.

IMG_1671

Öğrenci kulüpleri ve öğrenci konseyi temsilcilerinin de katkılarıyla üniversite çatısı altında pek çok etkinlik düzenlendiğini kaydeden Orbay; her akademik yılın başında kulüp başkanları ve akademik danışmanlarıyla toplantı yapıldığını söyledi. Bu toplantılarda eksikliklerin tespit edilerek her yıl çıtayı daha da yukarı taşıdıklarını kaydeden Orbay; sene sonuna denk gelen toplantıda ise durum değerlendirmesi yapıldığını belirtti.

IMG_1622

Öğrencilerin kulüp çalışmalarıyla farklı kültür, anlayış ve bakış açılarına sahip bireylere dönüştüğünü kaydeden Orbay; ‘'Bir akademik danışmanla kurulan kulüplerimizin karar vericileri öğrencilerimiz ve gençlerimizdir.Üniversite yönetimi olarak bizlerin yaptığı tek şey gençlerimizden gelen heves ve enerjiyle onlara deneyim ve öğrenme fırsatları sunmaktır. Bu deneyimi yaşayan kulüp başkanı ve öğrenci temsilcisi arkadaşlarımızı bir bölümünü bu yıl mezun ediyoruz. Kulüp faaliyetleri içerisinde olan arkadaşlarımız iş hayatına atıldıklarında mesleklerini daha iyi yapacaklarına inanıyorum; zira toplum karşısında konuşmak, organizasyon yapmak, bir işi kotarmak kolay değildir. Sizler kulüp faaliyetleri içerisinde bunları en iyi şekilde yapma çabası içinde oldunuz; zira amatör ruhla çok kaliteli işler ortaya çıkardınız. Hepinize teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşantınızda başarılar diliyorum. Ayrıca sizlerle çalışan akademik danışmanlarımıza da teşekkür ediyorum.’’ dedi. Toplantı sonunda öğrencilerimiz hatıra fotoğrafı çektirdiler.

IMG_1607

IMG_1677