İzmir Katip Çelebi Üniversitesi ve Mehir Vakfı Ziyareti

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse ile Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özdemir üniversitemiz rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı’yı makamında ziyaret ederek yeni eğitim öğretim yılının başlaması vesilesiyle hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Yükseköğretim eksenli fikir alış-verişinde bulunulan görüşmede Rektörümüz Prof. Dr. Elmacı, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Köse’ye her iki üniversite arasında iş birliklerini geliştireceği alanlar açılması gerektiğini belirterek, ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Elmacı’ya, editörlüğünü Prof. Dr. Saffet Köse’nin yaptığı ve Mehir Vakfı yayınlarından çıkan İslam Hukuku Dergisinin son sayısı takdim edildi.