Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir’den Rektörümüze Ziyaret

Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Elmacı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette iki üniversite arasındaki iş birlikleri görüşülerek fikir alışverişinde bulunuldu.

Doğduğu şehirde olmaktan ve Amasya Üniversitesinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir, “Bir Amasyalı olarak Amasya Üniversitesinin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Üniversitenin gerek akademik gerek alt yapı imkanlarını her geçen gün geliştirerek nitelikli bilim insan yetiştiren bir bilim yuvasına dönüştüğünü gözlemleyebiliyorum. Elde edilen başarılardan dolayı Rektör Prof. Dr. Süleyman Elmacı nezdinde tüm üniversite çalışanlarını tebrik ediyorum. Her iki üniversite arasında geliştirilecek ilişkilerin karşılıklı fayda sağlayacağına inanıyoruz. 2019-2020 akademik yılının ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir’in nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Süleyman Elmacı, “Ziyarette her iki üniversitenin akademik, fiziki ve bilimsel gelişimi hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Amasya Üniversitesi’nin projeleri, bilimsel ve kültürel çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Aynı şekilde Bursa Teknik Üniversitesinin gelişimi hakkında bilgiler aldık. Bizler için faydalı ve güzel bir ziyaret oldu.” şeklinde konuştu.

Ziyaretini tamamlayan Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir üniversiteden ayrıldı.