Amasya Üniversitesi’nden Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi’ne Ziyaret

GOP 1 (1)

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Prf. Dr. Şahin’den Gazi Osman Paşa Üniversitesi hakkında bilgiler alan Prof. Dr. Elmacı, iki komşu şehrin iki kardeş üniversitesi olarak iş birliği içerisinde ortak çalışmalar yapmaya devam edeceklerini belirterek, Şahin’e çalışmalarında başarılar diledi.

Prof. Dr. Bünyamin Şahin ise ziyaretlerinden dolayı Prof. Dr. Süleyman Elmacı’ya teşekkür ederek, iş birliği içerisinde çalışmalar yapmaktan son derece memnun olacaklarını belirtti.

Ziyaret sonrasında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin’e çeşitli hediyeler takdim etti.