Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığına İadei Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı AK Parti Amasya İl Başkanlığına iadei ziyarette bulundu. Ziyaret, Amasya Milletvekilli M. Levent Karahocagil, İl Başkanı Mehmet Ünek ile partililerin katılımıyla gerçekleşti.

Prof. Dr. Süleyman Elmacı; “Amasya Üniversitesi'nin ilimizin ve bölgemizin dinamiklerini harekete geçirerek başarılı çalışmalara imza atacağını, üniversitenin şehir ile bütünleştiğini ve amaçlarının vatana ve millete faydalı bireyler yetiştirmek olduğunu” söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Mehmet Ünek ise siyasi irade olarak özelde ilçe, il ve bölge, genelde ise dünyada lider bir Türkiye arzusu içerinde olduklarını dile getirdi.

Amasya’nın ‘Marka Kent’, Amasya Üniversitesinin ise ‘Marka Üniversite’ olduğunu dile getiren Amasya Millet Vekili M. Levent Karahocagil, “Şehrin tüm paydaşları ile birlikte gerçekleştireceğimiz çalışmalar sonucunda ortaya çıkacak başarı hem Amasya’mızın hem de ülkemizin ortak kazancı olacaktır” dedi.