12. Spor Şenlikleri Masa Tenisi Müsabakaları Sona Erdi

Üniversitemizce bu yıl 12’ncisi düzenlenen ‘Spor Şenlikleri’nde masa tenisi hariç diğer branşlarda müsabakalar sona ermişti. Bugün de Masa Tenisi Müsabakaları yapılarak 12’nci spor şenliklerinde sona gelindi. Şampiyonlar madalyalarını aldı.

12. Spor Şenlikleri Masa Tenisi Müsabakaları Sona Erdi  01

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi olmak üzere dört ayrı branşta düzenlenen şenlikler sporun ruhuna yakışır şekilde dostluk ve centilmenlik anlayışı içerisinde gerçekleştirildi. 950 sporcunun katıldığı futbol, basketbol, voleybol ve masa tenisi müsabakalarında öğrenciler ve personelimiz takım halinde ya da bireysel olarak mücadele ettiler. Dereceye giren takımlara ödülleri, final maçlarının ardından düzenlenen törenle verildi.

12. Spor Şenlikleri Masa Tenisi Müsabakaları Sona Erdi  002

12. SPOR ŞENLİĞİ MASA TENİSİ MÜSABAKA SONUÇLARI