10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Bir Kutlama Mesajı Yayınladı.

Rektör Elmacı Mesajında; “Ülkelerin kalkınmasında, gelişmesinde, demokratik hayatın oluşmasında basının çok büyük önemleri vardır. Basın, demokratik hayatın vazgeçilmez bir parçasıdır. Büyük bir özveriyle mesleklerini yerine getirme çabasında olan değerli basın mensuplarımızın, kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevlerinin peşinden koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden, bir fotoğraf karesi için saatlerce en doğru anı bekleyen, basın yayın organları içerisinde çalışan muhabirinden, sayfa editörüne, yazarlarından, matbaasında çalışan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, hayatlarında sağlık ve başarılar dilerim” dedi.